Čišćenje jetre limunom i maslinovim uljem

Detoksikacija jetre – maslinovo extra devičansko ulje i ceo limun

Svakodnevno ispijanje soka šargarepe pomoći će da se detoksikuje jetra. Takođe se svakodnevno uzima Megaantioksidant – Prevenca ili Essiac. Pored toga što je niska cena i bezbedan za upotrebu, sok od ječmene trave je najbolji prirodni način da se podstakne II faza detoksa jetre.

Limun i maslinovo ulje može da se pije svakodnevno. Odličan je za detoksikaciju jetre. To treba da vam bude prva stvar ujutro (jedan sat pre jela) za detoksikaciju jetre i žučne kese. Ovaj napitak uspeva da vrati pH pljuvačke koja vam za uzvrat pomaže da se apsorbuju sve hranljive materije iz hrane koju jedete. Da bi to uradili potrebna su vam 2 organska limuna, 2 kašike ekstra Devičanskog Lando ceđenog maslinovog ulje, i čaša i po čiste izvorske vode. Operite limun, isecite sve na tanke delove, a zatim grubo iseckajte ceo limun (uključujući i koru i semenke) i stavite u mikser. Dodajte 2 kašike maslinovog ulja i čašu i po vode, – mešajte ovo oko 60 sekundi. Polako ispijajte.

Upozorenje: Ako vam je ozbiljno oslabljena jetra, ili imate karcinom jetre, krenete sa 1 / 4 šolje i postepeno povećavate količinu do punog iznosa u periodu od 4 nedelje. Upotreba cele količine od jednom u tom slučaju može da dovede do “lekovite krize”, što rezultira dramatičnim padom nivoa bilirubina (odličan znak) i groznicom, prolivom, i uopšte osećanjem slabosti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s